and i remember the truth

Jag och Camilla sitter i en varsin säng med en varsin dator, äter chips, dricker cola och pratar om ovärda saker. Det är en riktig lördag det.

Här får ni, lyssna, titta och njut!


i know what i want and it's not in this town

Oj oj oj, snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Har varit på skivstång med Jessica och Rebecca och nu är jag död. Det blir sängen med chokladbilar och massa filmer för min del imorn, tur att man är ledig iallafall.
Idag har jag varit ut en sväng på hälla med Emma. Vi lunchade på ikea och jag fyndade en tröja, en halsduk, en bh och 3 par trosor på lindex för 160 spänn. Hann även med en liten fika innan vi tog bussen hem.
Nu blir det duschen och sängen.

i don't claim to know it all

BIG LOVE

i don't wanna just survive

Idag har väl varit en riktigt bra dag i stort sett. Förutom att vi hade idrott och jag var tvungen att ha pass, not so fun.
Men som sagt, i övrigt har det varit bra. Började dagen med att boka flyg till london och joshua-biljetter. Kommer bli så grymt, kombinera mina två absoluta favoritnöjen; Resa och konserter. Sen att vårat hotell har en 24h bar är väl inte heller ett minus precis.
Till lunch blev det underbart god pastasallad från vivaldi, vattnas i munnen bara jag tänker på det.
Nu på eftermiddagen har jag varit ute och övningskört med mor min. Körde för fösta gången ute på riktiga vägar (förutom ute på finnslätten men det gills inte) och det gick faktiskt ganska bra.
Nu blir det film nerkrypt i sängen.

as you're falling down

Nu har jag anmält mig för att bli blodgivare. I skolan i Usa hade dom blood drive två gånger per skolår i gympasalen och jag tänkte ge där men jag fick inte för att jag var från Europa. Men nu borde det ju inte vara några problem, hoppas jag iallafall. www.geblod.nu


a slight addiction

Ännu en helg över... I fredags kom Emma över och vi tog en sväng till slisket. Det var inte så mycket folk men det hade man ju kunnat räkna med eftersom det var helgen före löning.
Igår var jag hemma och tog det lugnt bara, rätt skönt men tråkigt.
Jag är hungrig, även fast jag har proppat i mig choklad-doppade bilar (som för övrigt är en ny favorit) och minttabletter. Vi ska iallafall äta grymt god indisk gryta ikväll.
Jävligt ovärd information.

you stand before me

Ledig. Dagen ska ägnas åt att rita, lyssna på musik, promenad och förhoppningsvis övningsköra lite på eftermiddagen eftersom det inte blev något igår.
Imorn är det redan fredag igen, veckorna går sjukt fort men jag kan ju inte säga att jag klagar direkt.

scream at the top of your lungs

Kom precis hem från Skivstångs pass med Jessica. Det var faktiskt ganska roligt så det kör vi nog på varje onsdag.
Innan vi drog tog jag mig tid att rita lite. Det är så kul men jag tänker aldrig på att göra det.
Nu ska jag skutta in i duschen, later.

this is how

Sitter och funderar starkt på att ta en långt, skönt bubbelbad. Hade ju som vanligt halvdag idag så jag har varit hemma ett tag nu och tagit det lugnt. I skolan jobbade vi med vårt litteratur historia-arbete och jag och Emma planerade en Londonresa. Åka dit två dagar i april, kommer bli skitkul!
På eftermiddagen ska jag eventuellt ut och övningsköra med mamman sen blir det kanske utgång ikväll också.
Hörs!

accomplishing nothing

Idag har jag en riktigt jobbig huvudvärk och jag är fruktansvärt trött. Drömde mardröm inatt så jag sov väl inte jätte bra.
Nu har jag fått lite fruktsallad av emma som jag sitter och trycker i mig så förhoppningsvis blir det lite bättre av det.
Idag ska vi få reda på vad vi ska få för människa bo hos oss, spännande faktiskt!

you don't see me like i wish you would

Ännu en måndag överstökad. Det har varit skola, presentshopping och övningskörning.
Vi skulle fota produktbilder för Kempa till Irsta blixten-bilagan som kommer med vlt, extremt roligt. Not.
Imorgon kommer nog iallafall bli en ganska händelserik dag. Skola (idrott på eftermiddagen, min favorit) sen handledarkurs och efter det en sväng till Camilla som fyller 19.

and now you're gone

Kärlek

i always thought that you would be the one

Nu har jag sysselsatt mig med att göra en Waped Tour 2010 spellista på spotify. 319 låter blev det, tog dom fem populäraste från alla band som ska spela (fler eller färre från vissa). Bara att sätta igång att lyssna och tagga!

i'm going all the way

Ny dag igen, lördag. Inte känner jag mig gladare för det för allt är fortfarande åt helvete, rutan är krossad, datorn är trasig, jag har fortfarande ont i höften och det är fortfarande massor med snö ute.
Känner bara en extremt stark längtan till sommaren och allt vad den innebär.

let me have what's left

Idag när jag kom hem låg mina bilder som jag beställt från FujiDirekt och väntade på mig på sängen. Nu har jag satt upp dom och jag tycker faktiskt att det blev ganska coolt. Inte riktigt klart än men iallafall..
Nu måste jag duka bord.


here's your chance so take it

Sitter i skolan och halvlyssnar på en genomgång om litteraturhistoria. Högst intressant.
Bara längtar till lunchen, det blir honung och ingefärsglacerad kotlettrad med rödvinssås och rostad potatis, ska alltid låta så jävla fancy.

Idag är det ju iallafall äntligen fredag och det innebär ju bandsläpp till Warped Tour 2010! Dock var det inga favoritband med denna gång men det gör inte så mycket för det är redan så många bra band med.

Nu längtar jag äckligt mycket till sommaren, julen och nyår är över så nu kan snön och kylan bara försvinna och värmen och solen komma. Ska bli så fruktansvärt härligt och underbart att åka till Usa och hälsa på världens bästa Frida, min värdfamilj, äta godaste maten, shoppa som fan och ja, göra allt som man inte kan göra i Sverige. Can't wait!


Graduation PVHS 2009

i hope you didn't fake it

Kom nyss hem från medelpass på friskis, andra gången jag tränar bara idag. Chockar mig själv faktiskt.
Antar också att ni såg att jag bytte tillbaka till min gamla design som jag hade innan jul, den andra var helt enkelt för ful..


you can scream out loud, but your panic falls on deaf ears

Ja då har man ändrat designen igen då, för 100e gången ungefär. Blir aldrig nöjd.
Är inte nöjd med den här heller men orkar inte fixa nåt nytt så den får stanna ett litet tag iallafall. Om jag inte byter tillbaka till min gamla. Får se...

show me how defenseless you really are

Sitter just nu och njuter av min sista oreo cakester. Längtar som ett svin tills jag ska till usa i sommar, ska äta cakesters varje dag, shoppa loss på hot topic och köpa massor med converse!

let's give this another try

Idag började jag dagen med att, håll i er nu, träna! Va på gymmet med emma nån timme innan vi åkte till hälla. Och hör och häpnad, jag tyckte inte att det var jätte tråkigt!
När vi va klara åkte vi ju då som sagt till hälla, kolla lite i affärerna och gick till ikea för att äta lunch. Underbart gott med köttbullar&mos för 16 spänn.
Imorn är det äntligen fredag. Hade ställt in mig på utgång men det verkar ju inte bli av eftersom mitt sällskap har blivit sjuk. Så jävla typiskt.

one last chance

Ja, min morgon har ju inte varit den bästa om man säger så. Låg kvar i sängen alldeles för länge vilket resulterade i att jag fick gå fort som fan den isiga vägen ner till skolan, bara för att inse två meter från porten att vi har sovmorgon till tio idag. Ingen mening med att gå hem igen så jag gick upp och satte mig i klassrummet för att kolla på film medans jag väntar. Ja då har min skrothög till dator gått sönder ännu mer. Hela skärmen håller på att lossna nästan.
Nu är jag iallafall hemma, har fått i mig lite käk och varit ute med jycken och än så länge har det inte hänt nå fler dåliga saker. Men dagen har ju bara börjat.
Imorgon är det torsdag och jag är som vanligt ledig, ska försöka få lite skolarbete gjort hade jag tänkt.


Mina finfina linser! (ser ni hur extremt snett mina ögon sitter?:O) 

i can't forget

Ja idag gick jag ju som sagt lite tidigare från idrotten eftersom jag skulle på körkurs. Tror ni det blev så eller? Nej, Jessicas tåg från eskilstuna blev inställt och nån ersättningbuss kom inte förrän en timme senare så vi va tvugna att skjuta upp skiten till nästa tisdag.
Blev iallafall ett par vändor till Ica Haga för att hämta mina tunnlar och linser. Blir skitcoolt när jag har dom i men kanske inte jätte smidiga, iallafall inte om man ska titta på tv eller sitta vid datorn eftersom man inte ser helt perfekt i dom.
I övrigt så är jag grymt konsert-sugen! Ska ju på 30 seconds to mars i mars men jag vill meeeer! Ingen som vet nåt bra band som kommer till sverige snart?

you taught my heart

Sitter i skolan med huvudvärk och önskar att tiden kunde gå fortare. Förmiddagen flög förbi men eftermiddagen har gått segare än knäck.
Ska gå vid halv fyra idag, körkurs once again. Längtar som fan, not!
Igår köpte jag en väska för presentkortet jag hade, tror jag gillar den men är inte säker än.

i wanna be famous

Nu har jag beställt färgade linser också! Fick mail att dom borde komma redan imorgon och om det är fallet så blir jag extra nöjd! Mina tunnlar kommer nog också imorgon eller i övermorgon.
Ikväll blir det Vivaldi och övernattning hos the hoe. Ska bli grymt gott med pastasallad.
Nu ska jag gå och ta lite mellis, hörs.

the more i see the less i like

Tillbaka i skolan.. Hurra!
Vi ska göra en reklamfilm om John Bauer.
Jag har beställt tunnlar nu äntligen och jag längtar fan tills dom kommer. Är lite sugen på att beställa färgade linser också men vet inte om det är värt, vi får se.
Måste bara påpeka att det var hundra år sen jag träffade Zara och Sandra, känns det som iallafall.

how does it feel

Vemdalen 2010







Dom tre sista bilderna är lånade av Jessica :)

i remember the sound

Sitter i soffan och snorar lite innan jag ska sätta igång att städa stugan. Klockan 12.45 ska den vara färdigstädad och klar för inspektion så vi kan åka hem sen.
Tanken på att sitta i bilen i typ sex timmar är ju inte precis lockande men har man tur stannar vi för lite gott käk på vägen.
Imorn är det skola och tillbaka till verkligheten och då ska jag även försöka ta tag i träningen igen. Huahua, det låter inte heller lockande i mina öron men eftersom jag har köpt ett träningskort så har jag väl inget val.
Nu ska jag sätta igång och packa lite, hörs.

you take the breath right out of me

Vaknade väl för ungefär en timme sen. Sitter och slöar lite i soffan medans alla andra äre ute och åker. Tänke kolla på nya Desperate Housewives avsnittet och ta det lite lugnt innan jag också ger mig ut i backen.

i see nothing in your eyes

Update från Vemdalen.
Känns som att tider går ovanligt långsam här uppe. Kanske för att dagarna blir så långa. Men jag klagar inte.
Kliver upp lite lagom, ger sig ut i backen och ramlar sönder knäna och rumpan i tappra försök att lära sig snowboard, dyra smirre på after skin, hem till stugan och spelar spel, äter god mat. Ja det känns ganska härligt. På tordag och fredag ska det dock bli runt 40 minus så det blir lite för kallt för att åka, då förfryser man ansiktet. Då blir det väl spel hela dagen.
Nu tror jag bestämt att det blir en dusch och lite spel, ciao.

no one learn from your mistakes

Gott Nytt År! Redan 2010, helt sjukt fan.. Nyårsafton var iallafall riktigt trevlig med härliga människor och god mat :)
Idag har spenderats i soffan i sällskap med McDonald's, Ivanhoe och Harry Potter.
Imorn väntas lite övningskörning och handla mat till Vemdalen som vi åker till på söndag. Ska bli härligt att komma iväg och åka lite skidor en vecka. Nu, tillbaks till Harry.
Bild från igår, väldigt söt!

RSS 2.0