i need an earthquake to shake this feeling

Carmen är fortfarande äcklig. Plus att hon har kräkits så nu stinker hon också. Sen det faktum att precis när jag har klätt på mig pyjamas och är redo för sängen så ska hon ut i regnet och kissa för hon kan inte göra det på toaletten som alla andra. usch, vem kom på ideen att skaffa hund egentligen? inte var det jag iallafall.
Förresten för er som undrar så står det en knallrosa minibuss med en playboykanin på sidan på våran parkering.

Dagen i övrigt har väl vart bra, luncha med the z på tiptop. Vart hemma. Dunkade musik på högsta när jag lagade mat eftersom jag va ensam hemma, tänk att musik kan göra allting så mycket roligare.

Nu är det dags för sängen. Puss


Akta laseröga kommer döda dig.

it's a brand new day

tisdag. har bokat tatueringstid idag, längtar som ett as. när, var och vad är en hemlis dock.
Lägtar redan till helgen! Längtar till hela oktober, massa skoj grejer som händer.
fan vad jag inte orkar skriva, vet inte ens vad jag ska skriva.

it just goes to show that some words are useless

Återigen måndag. Lunchade med mamma, buffet på hong kong. Efter work drog jag till becca och färgade håret. Riktigt snyggt vart det. Ska tillbaka nästa vecka för att klippa och ha i nån färginpackning.
Imorn ska jag och Matilda boka tatueringstid!:D PLUS att jag har bokat Joshua biljetter. Lycka på hög nivå japp.
Livet leker.

we've fallen short

städa städa städa. varje jävla piss-söndag. men det går rätt fort, iallafall nu när vi faktiskt har hållt hyfsat rent på vårt rum i veckan.
ikväll blir det bio med mätttilda (istället för igår). vi ska se prinsessa, får se om den är nå bra.
nu ska jag torka golv och springa upp på vinden.


jag och matilda, hultsfred 09

i can't explain in any other way

Igår blev det som sagt utgång. Först Pitchers sen drog vi till silk. Satan va folk det var. Helt sjukt trångt och varmt! Fast det var kul.
Idag blir det en sväng på stan med Jessica och bio ikväll med Matilda, film har vi inte bestämt än men vi får väl se. Nu ska jag göra mig klar.


Från Silks vimmelbilder. (fan va sur jag ser ut!)

are you ready for this

good day, good day. som vanligt på ica, lunchade med Matilda, Linnea och två från deras klass på mongoliska. oh så gott det var. Fick sluta halv tre idag eftersom det är fredag sen fick jag två biocheckar för "good work" av dom. När jag slutat gick jag på stan en sväng med matilda, köpte en spetströja (eller vad man säger) och tior. äntligen!
Nu är det dags för utgång. Zara sitter nog på tåget i denna stund på väg hit. Bara att tagga!

break away from everybody

nyss hemkommen från mediamarkt. Becca köpte en tv och jag stog och dreglade över mobilerna, vill verkligen ha en ny.
Morgondagen bjuder på lite ica och sen utgång med the Z. Är ju löning + fredag så det borde va rätt bra drag på krogen.
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och surfa runt lite tills idol börjar. Ciao!

Ps. Vem fan vill gå på josh med mig? Frivilliga?

there'll be nothing you can do

Sitter här och får i mig lite lunch. rester, pasta med körsbärspesto. Fysatan va gott det är, lyckades trycka i mig 3 portioner igår. Helt klart en ny favorit.
Snart ska man väl ta sig tillbaka till ica för att jobba några timmar till innan man kan slappna av för dagen.
Nu måste jag klippa naglarna innan jag drar.

nothing to say but there's still time

på söndag börjar parlamentet! det är så jävla kul, jag längtar fan.
fyfan vilken härlig dag det har varit förresten, småregnigt och grått. jag älskar det! det höjer mysfaktorn som fan och ärligt talat så trivs jag snäppet bättre i mitt rum när det är grått ute. Med andra ord så älskar jag vad ni vanliga människor skulle kalla dåligt väder.
Och så saknar jag Las Vegas och Turiket. Låter ju skitbra att jag saknar en öken och en jävla bastu när jag nyss sa att jag älskar regn och grått men vafan, jag älskar alla väder.


Alanya 09 <3


it's just one of those days

Så jävla härlig morgon. Vaknade och slog direkt på tvn och vakna med the voice. Det är nog det bästa sättet att vakna på. Låg nermyst i min säng lite för länge och önskade att jag aldrig skulle behöva gå upp. Skulle vara grymt skönt med en dag i sängen, speciellt på denna gråa dag. Men icke sa nicke, plikten kallar. Bara att pallra sig ner till ica. Hörs

i'm screaming at the top of my voice

sitter i min mysiga säng, nyduschad och kollar på roast på berns. Älskar komiker! Älskar att skratta, det är verkligen det bästa som finns.
ska nog läsa en stund innan jag somnar tror jag. måste ju läsa en bok i svenskan så det är väl bara att sätta igång. fast jag tycker ju om att läsa så det gör inget.
Sitter även och funderar på vad man ska hitta på i helgen (fast det bara är måndag). Kan ska åka ut till mamma och måla lite.. vi får se, är ju ett tag kvar.
Sömnen kallar, ciao!


Den här bjuder jag fan på, så jävla söt.

when your mind breaks the spirit of your soul

Carmen är så äcklig. Hon löper så hon springer omkring i en sån där blöja. Ska verkligen ha hanhund när jag köper en egen. Huahua.
Ja nu har jag iallafall klarat av första praktikdagen. Det gick bra faktiskt. Fast det var ju plocka upp varor som gällde, får se om man kanske får prova på något annat sen när man har vart där ett tag. Eller ja det finns väl inte jätte mycket annat att göra men ja.


Det lilla äcklet.

we're cast away

Första dagen på praktiken. Lite nervös är jag men det ska nog gå bra... hoppas jag.
Hoppas jag får sitta i kassan och såna saker också så jag inte bara får typ packa upp varor i fem veckor.
Har fan skrivtorka, måste ändå dra nu. Vill ju inte va sen första dagen. hörs

what if you could hear this song

Lägenheten är nystädad, dörren står på vid gavel och det luktar jätte gott från när pappa grillar utanför.
Det känns ärligt talat mer som sen vår/tidig sommar än höst.

Idag har jag kastat mina favoritskor. Älskade dom skitmycket men dom var verkligen inte hela någonstans, min lilltå ramlade till och med ut. Det blev ett sorgligt farväl på återbruket, han som jobbade där tittade lite konstigt på mig när jag stog där och nästan kramade om skorna innan jag slängde i dom.


Boston, sommaren 2008

believe me i'm lying

idag är det städning som gäller. tänkte försöka rensa ur garderoben och byrån också men vi får se om jag hinner och orkar. Ska iväg till ikea sen tror jag för att köpa hyllor till vårt rum, har ingenstans att ställa alla prylar.
Har även kastat ut tjocktvn från vårat rum och fått en platt-tv istället. Antar att pappa och anneli kände sig generösa idag?

Igår var jag iallafall och fikade med Matilda och Linnea, var jättelängesen jag träffade dom så det var jätte trevligt. Blev en del snack om usa resan som ska äga rum nästa sommar, fan va jag längtar!
På kvällen tog jag en runda på kulturnatten med Sabina. Var väl ingen höjdare direkt så vi satte oss på donken och åt glass innan vi drog hem till henne en stund.

Nu måste jag återgå till städningen.


just the touch of your hand

Ska iväg ner på kulturnatten med sabina och eventuellt matilda nu.
vet inte riktigt vad dom har där nere men jag skulle gissa på kultur? återstår väl att se.
är så glad iallafall, har hittat biljetter till min käre Josh i stockholm i oktober så nu ska jag boka! ...eller när jag får pengar ska jag boka.
Nu ska jag byta om sen dra.


and i miss you still

Detta inlägg är dedikerat till min bästa vän Frida som fyller 18 år idag, grattis älskling :D
För att fira denna stora dag ska jag, Matilda och Linnea fika på gränden. Kanske inte så man borde fira en 18års dag med eftersom skönheten inte är med oss i egen hög person så får det bli så.

För övrigt så har jag precis kommit hem och nu känner jag att jag är i stort behov av en dusch! Gick först från hamnen till camilla sen cykla därifrån hem. Nu ska jag äta frukost nummer 2 sen hoppa in i duschen. hörs

Grattiiiiiiis! (igen)

We can't go back

Vaddå inte twins?

Birk Borkason                                  Erik Hassle

Kontaktannons!

Jag har en vän, emma. Hon är desperat efter sällskap om kvällarna. Hon är 18 år, går på John Bauergymnasiet och tycker om att shoppa. Är du intresserad? Skriv en kommentar.


we seem to never end

Nyss tagit skolfoto. Fyfan vad jag ogillar det. Ser alltid ut som sveriges största mupp, fick dessutom sitta ner i år.
Imorse däremot fick jag en trevlig överraskning. Mamma svängde förbi med min skolfoto lapp och tog då med sig min post, som för övrigt kommer hem till min bror. Iallafall så hade jag fått ett brev från ef och i det låg ett presentkort på itunes, 200 spänn. Brukar inte köpa musik där egentligen men man tackar ju aldrig nej till gratis presentkort.
På lunchen och efter skolan blir det praktikletande. Nu börjar jag verkligen känna mig stressad. Blir som en klump i magen. Men får väl skylla mig själv.
Nu ska jag försöka skriva cv till svenskan.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1076307/madelennn?claim=d9yghq9msv2">Följ min blogg med bloglovin</a>

walk me down your line

Kul att jag söp upp typ alla mina pengar igår, verkligen.


Snygg bild!

we were so close

Dagens: bakis.
Ja det förklarar väl det mesta. Dunkande huvudvärk, illamående, mjukiskläder och sova till tre.
Är för tillfället ute hos mamma och väntar på att hon ska komma hem från jobbet så hon kan skjutsa mig till pappa. Har jag tur kanske vi kan svänga in på konsum och köpa glass och hallon. Ett måste på dagar som denna.
Igår blev det iallafall Pitchers, Pluto, Silk, Konrad och sen Silk igen. 
Nu ska jag rota igenom köket efter alvedon sen slå igång en film. Hörs.

we'll just laugh along

bra dag idag. Känner mig allmänt glad liksom.
Började med en stressig morgon, svårt att välja kläder. Stack iväg till tandläkaren. Det gick fort och smidigt så det var inte alls så jobbigt som det brukar.
När det var avklarat tog jag och emma en sväng på stan. Jag inpulsköpte en skinnjacka, hittade en snyggare och billigare på en annan affär, lämnade tillbaka inpulsköpet och inpulsköpte den andra istället. Köpte även ett par jeanstights på vila. Egentligen borde jag inte shoppa men det kändes som nödvändiga grejer, höstjacka och byxor, visst? Och så har jag blivit kär! ..i ett par skor. Dom va skitsnygga men det får bli aldrig.

När jag följde med emma till banken så passade jag på att skaffa en sån där dosa som man loggar in med så nu måste jag erkänna att jag känner mig snäppet vuxnare. Fattas bara villan och volvon.


I don't have to make this mistake

Min mage kurrar, känner lukten av spagetti och köttfärssås från köket och då kurrar den ännu mer.
Jag och emma lunchade buffét på hong kong idag. Hur gott det än var så måste jag verkligen göra mig av med vanan att äta ute. Det är inte bra nånstans.
Imorn blir det tandläkare, stan med emma sen pluto på kvällen med Zara. Måste ju fira att kraken fyllt 18 eftersom jag inte kunde komma på hennes födelsedag.
Nu ska jag studsa in i duschen.

Lately you've been different

Sitter i skolan och har medieproduktion tror jag. Vi ska göra något med remklambyråer.
Ska iväg snart med Emma och vakta utställningen.

Jag vill inte tvätta håret. Är jätte rädd att all färg ska tvättas ur så håret blir rosa. Jobbigt läge..

Justja, har bestämt mig för att jag ska gå ut och gå varje dag efter skolan. Riktigt lång och rask promenad, önska mig lycka till!

I should know who I am by now

ja som ni kanske ser så gjorde jag en ny header. Är fortfarande inte nöjd men den är iallafall bättre än den förra. Eller?
Imorn är det skola, då ska jag och emma sitta vakt på utställningen, bara att full-ladda ipoden.

Är det någon som vet när nya Desperate Housewives säsongen börjar förresten?

Who remains when the curtains fall?

Ja jag hade tänkt att jag skulle börja blogga här istället för blogspot. Gillar inte det riktigt. Designen är väl inte världens finaste kanske men det får duga för tillfället, orkar inte hålla på mer just nu. Har ingen fantasi.
Idag har jag iallafall varit ledig. Så jävla skönt. Insåg just att jag har tre skoldagar kvar ända till november. Går ju ut på praktik nästa vecka i fem veckor sen har vi höstlov och när vi kommer tillbaka ja då är det 2a november eller nåt sånt.
Usch på onsdag ska jag till tandläkaren, hatar tandläkaren. Är inte rädd direkt men det är något som jag inte gillar. Är det muppigt att vara 18 år och fortfarande ta med sig mamma till tandläkaren? Denna gång är hon dock upptagen på jobbet så Emma får agera mamma istället. Tack för det raring.
Och sen på fredag är det skolfoto. Det är ju fan nästan ännu värre! huahua.

RSS 2.0