i'm the only one

Härliga måndag. Jag älskar måndagar, speciellt när det är 15 plusgrader och sol.
Idag har samhällskunskap och studentplanering stått på schemat. Underbart. Om en vecka är det studentkryssning, jag är så sjukt taggad så det finns inte. Allt bara händer just nu och jag tror inte riktigt att jag förstår, men det kommer väl.
Hårtvättardag idag, för er som undrar.


now that i've lost everything to you

Idag har varit en riktigt skön dag, mycket pågrund av det underbara vädret som vi har haft på eftermiddagen. Men också för att den har varit rätt lugn i allmänhet. Engelska på förmiddagen, buffet på mongo med Jenny till lunch och sen lite francais på em. Tog mig en promenad hem i solskenet och upptäckte att mina grejer från H&M hade anlänt, mycket bra. Sen plockade mamma upp mig och vi åkte ner på stan, där käkade vi spicy och jag köpte galet dyra bh:ar i galet stor storlek. Who knew att 65H var min riktiga storlek liksom!?:O Sjukt!
Nu har jag ganska precis kommit hem och sitter i min säng och tar det lite lugnt.. Ska strax ta tag i lite plugg innan jag hoppar i duschen och sen bänkar mig framför bb.
Hörs!


Måste ju bara få visa mina grymt snygga hörlurar som jag fick av Jessica när hon vart i london, love them!

aint that some shit

Söndag. Igen. Idag har jag gjort absolut ingenting, legat i sängen/soffan och ätit. Och så mycket mer kommer det nog inte att bli heller.
Imorgon är det skola som gäller, nu är vi tillbaka på heltid igen. Ganska skönt måste jag nog säga faktiskt.
Här närmast är det nog måla naglarna som står på schemat, hörs.


RSS 2.0