she couldn't wait to get away


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/allergi/article6713654.ab

Dethär är vad jag lider av! Jag är allergisk mot träning! Svaret på allas frågor...

feels like the walls are closing in on me

Nu har jag ritat i princip hela eftermiddagen.. Är inte riktigt klar än, lite mera finslip ska den få. Men här är ett smakprov.you will be the death of me

Lite väl längesen man uppdaterade nu kanske. Har verkligen inte haft nån lust bara.
Idag har jag iallafall haft nationella i engelska. Det var lätt och gick fort så inte så jobbigt. Har taldelen imorn också.
Kom hem för typ en timme sen. Har bara setat och druckit kall kaffedrink och lyssnat på musik sen dess. Så jävla skönt att vara ensam hemma.
Nu ska jag kolla på nya Cougar Town. Älskar det!


Framing Hanley - You Stupid Girl

say you feel the way i do


Love

i wonder if you'd miss me

Skola. Älskart. Inte.
God mat idag iallafall. God mat hela den här veckan faktiskt.
Camilla trackaserar mig på mailen och försöker få mig att följa med henne och träna. Jag skrattar åt henne inombords. Hade hon varit här hade jag skrattat i hennes ansikte.
Nu: Ett scrubs-avsnitt innan jag sätter igång med projektet.

those will be the best memories

Ännu en söndag, av någon anledning känns det som fredag (?). Imorgon är det dags för skola igen efter 11 dagars ledigt. Ser inte fram emot.
Helgen har iallafall varit bra. I fredags blev det förfest hos Nathali sen utgång, mycket roligt.
Igår blev en lugn dag, mådde inte toppen.
Nu blir det film, eller kanske en promenad i vårvädret. Den som lever får se helt enkelt.


Vimmelbilder från Pluto.nu

just walk away


Den näst sista bilden ska föreställa Zach Braff som satt uppe på balkongen och kollade på konserten. Han som tog bilden åt mig var dock inte så talangfull...

i mean what can i say

Hemma igen efter ett underbart dygn i London. Allting var hur bra som helst. Vädret kunde inte ha varit bättre med sol, blå himmel och minst 17 grader. Även om vi hann med både shopping, sightseeing och konsert så blir det en längre tripp nästa gång för fan vad jag älskar den staden. Ska även ta med en resväska och inte bara handbagage för det blev jävligt billig shopping.


Fler bilder kommer inom en snar framtid, promise!

you're my heroine

Det blir dålig uppdatering på loven... Och detta lov är, som ni säkert märkt, inget undantag. Blir inte så mycket bättre dom närmsta dagarna heller eftersom ikväll drar jag och Emma till London! Börjar bli riktigt nervös nu, vet egentligen inte varför. Det kommer iallafall att bli grymt.
På fredag kommer vi hem igen och då är det dags för Festivalfest på Pluto, även den kommer nog bli en höjdare känner jag på mig.
Nu måste jag fortsätta att göra mig iordning och packa. Hörs!


RSS 2.0