when all you gotta keep is strong

Har ganska nyss kommit hem från biblioteket. Har varit returnee på Ef-intervju men studenter som ska åka iväg nästa höst. Det är lite kul faktiskt.
I övrigt har jag haft en ganska händelselös dag, förutom att jag har byggt ihop sängbord till mig och Jessica då.
Nu ska jag börja fixa mig, ikväll blir det utgång med Zara!

wash away your face so i don't have to hide

Kände att det var dags för ny design. Vet dock inte om jag gillar den (som vanligt). Tycker den känns lite... tråkig? (okej inte lika tråkig som förra men aja) Kanske ändrar snart igen när jag orkar.
Min helg har varit bra. Fredag var jag bara hemma och tog det lugnt framför idol. Är jag den ända som inte tycker om Erik och Reza? Erik är överskattad och Reza, visst hon har en bra röst men hon kan ju inte uttala orden. Man hör inte ens vad hon sjunger och det förstör som fan! Och Rabih (eller hur det stavas) är inte heller bra, låter som en jävla tjej. Nej tacka vet jag Nicklas (som åkte ut, rip).
Igår var jag på Halloweenfest hos min käre bror Mattias. Det var riktigt kul faktiskt. Han hade ordnat med massa kul grejer och alla var utklädda, så det ska va.
Nu ska jag fortsätta försöka få tag på mor min, hon är inte lätt att nå.


i'm tired of being what you want me to be

Imorse när jag cyklade till ica (för sista gången) såg jag en minibuss med en stor jävla John Bauer logga på, visste inte att vi hade en egen minibuss?
Aja, som sagt så var det sista dagen på praktiken idag. Dom måste ha vart väldigt nöjda med mig för jag fick två biobiljetter, två menybiljetter och ett presentkort på stadium på 500. Rart av dom.
OCH idag så har jag bokat biljetter till Twilight+New Moon kvällen den 19 november. Bokade 8 biljetter men det är bara 3 som ska gå än så länge vilket betyder 5 lediga biljetter. Nån som vill följa med? Säg till asap för imorn måste man hämta ut dom.
Ikväll blir det hemmakväll med mig själv och idol. Imorgon däremot så blir det halloween fest hemma hos mattias. Jag ska vara vampyr! (originellt och påhittigt, i know)


to the point where i can take no more

Dags för en uppdatering kanske?
Det är måndag, sista veckan på praktiken. Snart höstlov! Det ska bli grymt skönt med lite ledigt, kunna sova länge och slappa.
fan måste laga mat nu hör jag, blev ju skitlång uppdatering. skriver mer sen. 

you are the one i've been waiting for

Igår tog ju då somsagt jag och Zara tåget till Stockholm. Kom fram vid två, käkade och gick runt lite på stan innan vi gick hem till min moster för att käka lite till.
Därefter drog vi till Debaser för att se efterlängtade Joshua. Jag DÖR! Fyfan va grymt jävla bra han var. Kan inte beskriva, haha. Han hade skön humor, flörtade lite lagom med publiken och var rolig och glad. Riktigt skön personlighet. Det blev liksom mycket mer personligt också när det bara var typ 400 pers och inte 25 000. Han kunde prata med publiken på ett helt annat sätt (nån kille som lärde han att säga tack så mycket) och så. Självklart stog jag och Zara längst fram och hänge på scenen.
Nej det var en riktigt bra spelning, 5+ får den :)



Detta är då när han står mitt i publiken och sjunger. Utan mic och allt.

Denna bild tog en av hans bandmedlemmar uppe från scenen. Jag nere i hörnet med randig tshirt, Zara kom tyvärr inte med.
 


wonder if you'll understand it's just the touch of your hand

Sitter här med jordens jävla huvdvärk. Det gör äckligt ont i vänster halva (bara vänster) av huvet och det dunkar som fan och gör ont ända ner i axeln. Sjukaste huvudvärken, aldrig haft så förrän igår. Men, jag har tryckt i mig två bamyl och hoppas att den ger sig för today is the day. Stockholm med Zara för att gå på stan och sen Joshua. Wiho!
Såg att Enter Shikari ska spela på samma ställe i januari och fan va sugen jag är på att gå. Men det är ju ett tag kvar så vi får se.
Nu ska jag äta frukost och ta mig en dusch. Hörs

every step that i take is another mistake to you

Sitter här och lyssnar på Linkin Park. Dom är så äckligt bra, kommer alltid att älska dom. Kan dom komma till Sverige ellllller!?


rock to the rythm and bop to the beat of the radio

det är party while städning här hemma. pappa dunkar pitbull medan han dammsuger.
Igår var iallafall riktigt kul! Förfest hos Matilda the birthdaygirl (GRATTTTTTTIS!!) sen ner på krogen. Orkar inte gå in på detaljer. Fast fan vad ont i fötterna jag har. Förstår inte hur folk kan gå i högklackat varje dag, hela dagen. Mina trampdynor är döda.
Idag är jag inte riktigt säker på vad som händer, vet att vi får gäster sen kanske jag går på bio en sväng. Fick ju biobiljetter av ica igen :)
Btw så dricker jag julmust och fan så gott det är. Jul jul jul<3

Vimmelbilder

Träffa på lille horan och hennes vänner :)

madde, madde, madde. shit va snygg

hahaha

The one and only...

JESSICAAAA HÄR!
Madde fixar sig, tror hon blir fin också, how sad...Hon ska iaf supa sig full som fan och jag ska hälla mjöl i hennes hår inatt, men peace nu ska hon med mig till godisäffren

P.S iknow you love med Maddddddddde

thinking of winter

efter ca en timmes härligt bubbelbad kommer jag ut, med skrynkliga fingrar och tår, och känner doften av glögg och clementiner vilket ger mig en underbar idé. Ska åka ut till mamma i helgen och julpynta! Eftersom hon är i spanien för tillfället så får hon sig en riktigt mysig överraskning när hon kommer hem.

i know i can take it

ja i denna härliga kyla så finns det inte mycket annat vettigt att göra än att slänga sig i bubbelbadet med en bra bok, hörs!

but in the end it doesn't even matter

Efter praktiken idag tog jag en sväng på staden med the z. Och jag köpte bambambam.... en hatt! äntligen hitta jag en som passa mitt feta huve. Sen ett par skor också eftersom mina gick sönder today.
Har även bokat tågbiljett och pratat med Theres om Stockholm så nu är allt fixat och klart! Jag längtarrrrr.
Nu ska jag äta upp min frukt och njuta av julmusiken jag lyssnar på innan jag hoppar in i duschen. Ciao!


photographs and brightly colored paper

Ännu en vanlig dag på ica skrapan. Käkade lunch på my beloved donken med Zara och Sandra. Tog även en snabb sväng in på Lagerhaus och började av någon anledning prata om halloween. Nu längtar jag, klä ut oss ska vi göra!:D
Men först är det Matilda 18 i helgen och Stockholm på tisdag.
Måste ju bara påpeka att satan vad kallt det har blivit! Imorse fick jag fan ha mössa på mig när jag cykla till the praktik. Kom nu snö, kom.
Jaja livet rullar på och jag fortsätter att längta och dagdrömma (som för övrigt är min favoritaktivitet medan jag springer runt bland hyllorna på ica, eller vad jag än gör faktiskt).


Taggar till tisdag. (fan va snygg han är!)

i can't think of what else to try

Jag orkar inte att helgen är över. Imorn är det Måndag igen och då måste jag vänta hela fem dagar till jag får relaxa igen. Förjävligt helt enkelt.
Idag var vi iallafall hemma hos Sandra och co och fikade och kolla på nya hunden. Så jäkla liten den va! fast söt.
Nu känner jag att jag är grymt trött så det blir sleep för min del. Hörs

The night goes on and on and on to let me cope with this disaster

Det har varit en riktigt bra helg.
Fredag blev det party, förfest hon ankan sen silk. Måste säga att jag hade riktigt kul.
Idag har jag flängt runt lite överallt. Var ner på stan med pappa, anneli och jessica, ute hos farmor och farfar, på hälla och just nu är jag hos mamma. Jag och mina syskon har varit här och ätit och som vanligt så har vi haft det jättekul.
Just nu sitter jag helt ärligt och klappar en tam fluga. Det är min vän rudolf som har kommit på besök.

RSS 2.0