the guilt's no good

Jag börjar sakta men säkert återhämta mig från troligtvis världens bästa helg. Några nätters sömn och ett par mål riktig mat på det här så är jag nog så gott som ny igen.
Orkar inte gå in på detaljer just nu men det kommer nog tillsammans med lite bilder vid ett senare tillfälle.
Nu ska jag titta på vänner och försöka sova så att jag orkar gå till skolan imorgon. Hörs!

can you hear me now

Äckligt bra låt! Speciellt början..

 
Framing Hanley - Hear me now

give me more

Jag vill färga håret! lite mer orange, eller vad man säga, denna gång dock. Som Ashlee Simpson.

Vill ha-hårfärg!

get on your knees

Måndag igen. Jag är trött och hungrig och jag längtar mer än någonsin till fredag och helgen. Det är nämligen inte vilken helg som helst, frida kommer hem! Hoppas bara att veckan går fort fram till dess, men det borde den väl göra. Har ju som vanligt halvdag på onsdag och ledig på torsdag.
Innan jag återgår till att göra inget måste jag bara påpeka att det vore grymt skönt att vara miljonär! Hörs.

i'm quite speechless

Ja då sitter man här igen då. Ska väl på lunch om ca en halvtimme då ska jag äta med min mamma, köpa present till fia med matilda och linnea sen åka hem och sova. Är så äckligt trött, somna vid fyra imorse. Var ju nämligen på bio igår, new moon. Den var så jävla mycket bättre än twilight, mycke bättre specialeffekter och den följde boken mycket bättre också tycker jag.


like this war is really just a different brand of war

Orka att det är torsdag, jag ska egentligen vara ledig, och ändå sitter jag just nu i skolan. Våran klass bestämde att vi ska komma hit ändå för att jobba med julkalendern. Det går inte så bra för mig, jag är ej duktig.
Ikväll blir det bio med Matilda och Linnea! Äntligen, vi ska se twilight+new moon. Blir kanske möjligtvis ett besök hos min b-friend också.
Imorgon är det äntligen fredag. Det är det man ser fram emot hela veckan. Då blir det förfest hos Sofia, som fyller 18, sen utgång. Ska väl även luncha med mamma.
Nu ska jag försöka komma igång med julkalendern lite, wish me luck!


turn my mic up louder, i've got to say something

Rensar garderoben, vi ses om ett år!

Lost under the surface

Sitter i min säng, lyssnar på musik på hög volym och längtar till helgen. Det är bara måndag och jag är redan trött på skolan. Helgen som varit var iallafall bra, fredagen bjöd på utgång med Matilda och lördagen fika i hamnen och somna tidigt. Tänk om det kunde vara fredag varje dag, vilket underbart (och dyrt) liv man skulle ha.
Nu ska jag återgå till att njuta av musiken.

I did it My way

Sitter just nu på en pizzeria i Älvsjö med Emma. Vi är här med skolan på fotomässa. Helt okej faktiskt, bättre än lektioner. Ikväll är det utgång som gäller, tagga!

we've been down this road before

Ligger i min säng och har världens roligaste msn-konversation med världens bästa människor. För tillfället diskuterar vi Fridas hemkomst samt om vi ska orka ta oss ner på stan för donken eller ej. Lyssnar även på grym musik, Framing Hanley.
Det är helt enkelt en wonderful natt my friends. YApppp

ps. behöver jag nämna att jag är lite hyper?

i was always insane but you're the one that needs help

Om en kvart slutar vi och jag är vrååålhungrig! Blir nog inte matsalsmat dock för det är lunchkorv, blä.
Fan så skönt efter den här lektionen så är skolveckan över, typ. Är ledig imorn och på fredag ska vi på fotomässa i älvsjö. Tiden går så sjukt fort nuförtiden. Den bara flyger förbi, snart kommer det vara jul.

hear the sound of the falling rain

puss


don't waste your time on me

Sitter i skolan med kurrande mage och försöker hjälpa emma med sin bloggdesign, ärligt talat är jag nog mer till besvär än hjälp. haha
Om tjugo är det dock dags för lunch, pasta med kyckling och soltorkade tomater, så jävla gott.

KÄRLEKPS. Snart kommer min bästa vän hem till sverige! Längtar så jääääkla mycke.

i beg to dream and differ from the hollow lies

Städning som gäller idag. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, antagligen ta det lugnt.
Igår var iallafall mycket kul, tack för det. Mår till och med bra idag.

När man är dålig och inte tar kort själv får man nöja sig med
dom extremt fina vimmelbilderna som man blundar på.

like i'm stupid standing for what i'm standing for

Har nyss kommit ut ur duschen och nu sitter jag och väntar på att Matilda ska höra av sig. Ska ner och möta henne vid eXXXtra så vi kan ta ut pengar innan vi går hem till moi för lite preparty. Sen blir det krogen som gäller! Ses där!

i will stand my ground until the end

Mina damer och herrar, jag presenterar för er Den första snön! Det är bara små tiny flingor och det kommer ungefär en i timmen men nog är det snö alltid. Och det plus bitande kyla som förfryser mitt ansikte när jag cyklar till skolan är likamed snart vinter! Snacka om lycka, jag älskar vinter och snö. Får nog börja köra tjockjackan på heltid. Eller iallafall köpa en långärmad som är åtminstone lite fodrad kanske.

this war is ours

Vad var det jag sa? skola=uppdatering.
Nu har vi rast, från att sitta och prata om våra praktikplatser. Otroligt ansträngande. Slutar iallafall om en och en halv timme, då blir det att åka hem och äta. Är så jävla hungrig!
Ikväll blir det filmkväll och pizza.

will you come home and stop this pain tonight?

Dags att ta tag i bloggen igen kanske? Har inte varit världens bästa uppdatering på sistone kanske men oh well, det har ju varit lov. Kan ju garantera att det blir bättre nu när skolan drar igång, då har jag väl inte bättre för mig. (skoja mamma, jag pluggar massor)
Lovet har slappt. Mest varit hemma och tagit det lugnt (satc).
Fredags blev det dock utgång med Matilda och Linnea. Vi hade en riktigt bra kväll måste jag säga, började med plankstek och drinkar hos mig sen ner till silk.
Och i söndags var vi på bio, This is it! Den var grym, gåshud.
Nu ska jag kolla på film med Jessica, hörs!


Gästbloggar.

Eftersom Maddesträv har fastnast framför SATC forever så får väl jag hålla hennes blogg i trim.
Hon ligger iaf bara i säng och glor på dataskärmen...Kan inte vara bra. Kanske jag ska gå och hoppa på henne och kittla henne...Eller ännu bättre sno hennes godis muhhehe
Nej nu har jag inte tid med detta.

Iknow you love me xoxoxoxoxox jessie jess

RSS 2.0