falling out

vad sägs om min nya, unika (och troligtvis sveriges coolaste) design?

is it over yet

100 år senare...
Idag har jag tagit en sväng på stan med Matildan. Hittade ett linne till nyår och en fin skjorta på Carlings. Blev även ett besök på subway för mat.
På torsdag är det nyår, helt sjukt att det är 2010 om 4 dagar.. Åker till Vemdalen med släkten på söndag och blir borta en vecka. Ska bli riktigt kul faktisk, har inte varit och åkt skidor på ett tag nu. Funderar dock att prova mig på snowboard.
Nu måste jag gå ut med råttan. Ciao

taking the easy way out

Sitter i min sköna svala säng och funderar på vad man ska göra med resten av dagen.
Har ganska nyss haft lite julfirande här med alla barn och barnbarn. Kul att alla blev rädda för tomten.
Imorn följer jag nog med till Eskilstuna tror jag, orkar inte sitta hemma bara. Är dock lite sugen på att åka pulka, medans det ändå är snö. Vi får se vad som händer.
Nu ska jag måla naglarna, hörs!

the truths that we all try to hide

Igår var riktigt kul faktiskt. Det blev förfest hos Ankan och sen silk. Gick hem lite tidigare dock för jag var grymt trött.
Idag har Mattias och Melissa varit här på lite frukost sen har jag varit en sväng på stan med Becca och Anneli.


Sagoprinsen igår efter avslutningen.

Balle luktar illa.

Heehehehhohohohheehh
Idag ska jag ut, kommer bli as kul, NOT jag tror jag kommer ligga och spy i diket efter kvällens slut.

P.S Jessica du är bäst D.S

two as one

Nu har jag ganska precis kommit hem från vad som måste vara Sveriges bästa skolavslutning. Om det är nåt dom lyckas med på JB så är det just julavslutningarna. Jag menar på hur många andra avslutningar dansar rektorn omkring men en kort, silvrig paljettklänning och blond peruk? Eller alla manliga lärare ligger och juckar på golvet med magtröjor och kalsonger? Kan ju inte säga att dom inte har humor iallafall.
Ikväll blir det utgång iallafall, ser vi fram emot!
God Jul!

hurtful words

Ligger i Emmas säng och småkollar på nåt tv-program som jag inte vet vad det heter. Ska precis till att laga tacos. Det blir filmkväll ikväll.
Älskar att det har kommit typ 2 dm snö, verkligen pulka på torsdag.

i just can't give it up

Världen är vit! Eller iallafall Västerås och det gör mig mycket glad. Till på köpet så är imorgon min sista riktiga skoldag innan jullovet. Har julpyssel på onsdag och är ledig på torsdag och på fredag har vi avslutning och julshow. Ska bli riktigt kul, frågan är bara vad man ska ha på sig.
Måste bara påpeka att jag älskar bra musik.

a smile of joy arrives in me

Städ-dag idag. Min favorit. Har dammsugit klart iallafall så just nu sitter jag och lägger in lite låtar och sånt på mobilen. Till mat blir det pizza, igen. Denna gång blir det dock kebabpizza från pizzerian istället för Icas frysta mozarellapizza.
Har iallafall riktigt bra nyheter idag. Min bästa kompis från Usa, Raphaelle, kanske ska komma hit och hälsa på mig i sommar. Hoppas att det blir av, saknar henne som fan.


something's getting in the way

Jag har fått en ny mobil. Eller den är inte ny men det är ny för mig. Det är pappas gamla, han fick för sig att han skulle köpa en iPhone så då fick jag ta över hans gamla som är way better än min skrutt.
Kvällen blir filmkväll med mig själv. Har bunkrat upp med pizza, cola, chips, glass och godis så jag ska nog överleva.
 

i will try to find my place

Lördag igen. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, känns som att alla andra har planer. Blir väl hemmakväll.
Igår var iallafall kul. Började hos Sabina med god mat och fika för att sedan ta oss vidare ner till silk. Det var jävligt mycket folk där så det var kul.


Vimmelbild från Silk.

the show must go on

Ikväll är det idolfinal. Men det ska minsann inte jag kolla på, blir utgång för min del. Som jag nämnt tidigare ska jag ju iväg och fira Sabina.
I övrigt har jag haft en helvetesdag. Julkalendern har gått mig på nerverna sen lunch och ingenting har gått som det ska. Startade om min dator och när jag loggade in igen hade allting förvunnit från min dator. Alla mina bilder, musik, skolarbete osv. Inte kul! Som tur va kunde Matt fixa det, räddare i nöden.
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Höres

These walls


My Heroine


Faces


Degenerates



Ska bara säga att jag och Emma tävlar vem som kan komma in på mest aktiva listan först så feel free att ignorera mina inlägg framöver, tänker bara lägga upp låtar. Ciao

whoa oh

Har just fått bevitta världshistoriens bästa Luciatåg. En kille med peruk var lucia, tjejer var stjärngossar, killar var tärnor, vissa var paket, Rudolf, jesusbarn, snögubbar, araber och fan vet allt. Sen spelade dom lite fint med bongotrummor till musiken också. När dom hade sjungt färdigt fick vi goda lussebullar och julmust.
Nu är det back to work.

you're amazing just because you are

Idag vaknade jag ovanligt tidigt så jag har setat här ready to go sen klockan åtta. Kollar på vakna med the voice för att fördriva tiden till jag ska till skolan och titta på luciatåg och äta lussefika. Älskar lucia, alltid lika mysigt. Nu börjar det bli dags att packa ihop och ge sig iväg.

keep your eyes on the road

Förstår om ingen tror mig nu men.. snart ska jag iväg och träna! Believe it or not, världens lataste person ska till friskis och svettis. Önska mig lycka till!

i hear you whisper

Idag är sån dag som jag saknar Usa äckligt mycket. Drömde till och med att jag var där inatt.

mitt fina rum

vägen mellan pahrump och las vegas, händelserik

las vegas<3


i miss the sound of your laughing

Framing Hanley - Home
 

why do i put myself in these situations

Sitter här och grinar (nästan). Har fått första nyhetsmailet och bandsläppet från Hultsfred 2010 och jag kan inte åka. Det är så jävla sorgligt. Men jag får ju leva livet i usa i en månad istället, inte helt fel det heller kanske. Ska försöka åka på Warped tour när jag är där, där har dom alltid extremt grymma band.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen njuta av min lediga dag.

you feel so far away

Om en timme och 10 minuter slutar skolan för dagen och då är det dags för en sväng på stan för att köpa födelsedagspresent till Sabina.
Nu ska jag försöka skriva på mitt skolminne.

i am calling out to you

Har tagit en riktigt lång, supervarm dusch. Så jäkla skönt! Fattas bara måla naglarna, men det orkar jag inte göra idag.
Imorgon har jag halvdag igen, på torsdag är jag som vanligt ledig och på fredag har vi lucia och lussefika i skolan. Hyfsat skön vecka.
På kvällen ska jag iväg och fira Sabina som fyller 18, ska bli riktigt kul.
Nu ska jag sova, godnatt.


Bilden har camilla tagit och kommer från sabinas uf-företag ownit uf :)

i've been waiting for so long

Jag älskar att ha sovmorgon! Att kunna kliva upp och bara vandra omkring, äta frukost, fixa sig lite långsamt och lyssna på musik, gå och lägga sig igen.. Det är grymt skönt. Och idag är en sån morgon. Hoppas bara att dagen fortsätter lika bra som den börjat.

dying is your latest fashion

Fyfan vad alltig suger just nu. Jag har äckligt ont i huvet, känner mig skitful (förutom hårfärgen, gillar den som fan!), är trött och pank som en jävla råtta. Enda rätta är att slå på en film och sova. Tur att jag har sovmorgon till 10.40 imorn!

i try to find the words that i could say

Det är måndag och skola. Kan det bli bättre? Svaret är ja, väldigt mycket men skitsamma. Bara att stå ut. Ska ju som sagt till Becca efter skolan och färga håret. Lite orange tror jag det blir.
Till lunch bjuds det då korvstoganoff och ris.
Nu ska jag gå och tracka emma.

closer to the edge

Ligger här och lyssnar igenom 30 seconds to mars nya album this is war. Vet inte riktigt vad jag ska tycka faktiskt. Gillar nog deras gamla musik bättre men det är ju inte dåligt. Kings and Queens är bra.
Nu ska jag dra igång en film och sen sova, imorn är det dags för skola igen sen ska jag till Becca och färga håret.


you're built for sin

Har ganska precis kommit hem från Matilda. Var ju som sagt hemma hos henne igår och kollade på film och pratade.
Idag ska vi hem till min kusin som har fyllt år och sen ska vi hämta Carmen. Kraken har ju bott hos farmor och farfar sen förra onsdagen.
Och för er som vill veta så är jag extremt shopping sugen. Det var allt jag hade att säga för tillfället. Hörs

we don't face the blame

Redan lördag. Jag har inte gjort mycket värt idag kan jag ju säga. Dammsög lite snabbt i vardagsrummet och kollat på film men that's about it.
Ska iväg lite senare och våldgästa hos Matilda, vi ska ha movienight. Vi ska se American Pie - The book of Love. Man kan ju undra när dom ska sluta göra america pie filmer... jag hoppas aldrig för jag älskar varenda en. Typiska filmer som jag älskar.
Nu ska jag skutta in i duschen och börja göra mig iordning.


you give me hope

30 seconds to mars, Live i Stockholm 10 mars!

if i let you go

Alltså Westlife, Min förta kärlek! Det är långt ifrån sån musik som jag lyssnar på nu men ni vet vad dom säger, man glömmer aldrig sin första kärlek. Och kommer nog aldrig glömma när jag såg dom i globen, 2 gånger! Hahahaha.

Hahaha dom är så jävla söta.

it's friday, i'm in love

Ja fyfan jag är kär i mina nya skor. Blir dock typ 1,89 i dom men vafan. Älskar dom.
Fredagskvällen ska väl spenderas framför idol och en film. Med andra ord ingen utgång. Får parta nästa vecka när sabina fyller 18.
Imorgon ska jag försöka hålla mig undan eftersom Anneli ska ha 40års fest här hemma. Får se om jag ens kommer hem och sover. Nu är det filmdags, hörs!

Snyggare i verkligheten..

paranoia is all i've got left

Tyckte så synd om er som mår dåligt över min juldesign så jag la till lite snö. För jag antar att ni inte tyckte det var juligt nog?
Nu sitter jag i skolan och har engelska. Jobbar med this is sweden, har fastnat för tillfället och har ingen aning om vad jag ska skriva.
Om en timme och 40 minuter är det lunch, jag är äckligt hungrig.
Nu är rasten över så ska återgå till mitt arbete. So long.

i never fail at failing all your tests

JAG VILL HA

how did we get here

Vaknade nyss av att Emma ringe och väkte mig, ska göra mig iorning och springa ner på stan och möta upp henne för lite lunch på hong kong. Ska även se om jag klämma in en synundersökning innan jag springer hem igen och städar.
Nu måste jag skynda mig, hörs.

the truth is hiding in your eyes

Vädret är underbart! Termometern visar -3 och solen skiner. Det ända som fattas är ett tjockt täcke pudersnö.
När vädret är så här fint får jag inspiration till att göra något med mitt liv, eller iallafall min dag. Så planeringer ser ut såhär; Plugga svenska & kanske lite engelska (chocker: jag har redan börjat!), Ta en promenad, Ta ner julpynt från vinden och börja pynta lägenheten, Gå körkurs så jag äntligen kan börja övningsköra (körkortet ska vara mitt innan 26 april 2010) och börja städa.
Undrar hur mycket av det här som faktiskt kommer att hända. Enda som är 100% är körkursen för den är redan bokad och städning för jessica kommer tvinga mig. Men jag ska helt ärligt verkligen försöka göra allt. Wish me luck!

through the fire and the flames

Julälskare som man är så var jag ju så klart tvungen att gå upp och kolla på julkalendern imorse. Den sög. Ska ge den nåra avsnitt till bara för att hon från trolltider (tror jag det var iallafall) var med. Men nej julkalendrarna blir verkligen sämre och sämre. Tillochmed jag skulle kunna komma på en bättre.
Nu sitter jag i skolan. Är så äckligt trött och på köpet så känns det som att jag håller på att bli sjuk. Verkligen en riktig höjdare.

RSS 2.0